keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Hyvä mieli jatkuu

Sain tänä aamuna tosi yllättävän puhelun josta seuraskin monta onnen hetkeä ja hyvää mieltä riittää varmaan pitkäksi aikaa.Lisäksi Primolutit osottivat jälleen toimivuutensa ja nyt olisi sitten kiertopäivä nro 1. Toivottavasti viimoinen sellainen pitkään aikaan!
Ulkona on harmaata ja synkkää, mutta jotenkin mulla on sellanen tunne et onni olis vihdoin kääntymässä. Kohta aptekkiin hakemaan jo valmiiksi toinen satsi Menopuria, hyvästi rahat!  Ja sitten jokainen laittaa sormet ja varpaat pystyyn että ensi viikolla ultrassa möllissi ainakin yksi loistavan kokoinen suuren suuri folli ja limakalvokin olisi täydellinen!
PS. Täytyy tunnustaa et olen ehkä käyttänyt ystävääni googlea vähän liikaakin viime aikoina ja meillä on otettu päivittäiseen käyttöön niin D- ja B-vitamiinikin, kuin vehnänalkioöljy. Hirveen makuista litkua! Mutta kokeillaan nyt kaikki mahdolliset keinot. Tuo b-vitamiini sisältää tarvittavan määrän myöskin foolihappoa. D-ja B-vitamiinit on mennyt jo reilut pari kuukautta, tämä alkioöljy vasta pari viikkoa, mut ens viikollahan se nähdään onko niillä positiivista vaikutusta vaiko ei!

Ei kommentteja: