maanantai 21. maaliskuuta 2011

Ensimmäinen (ja viimeinen?) inssi

Nyt se on takana päin. Aika voittajafiilis!
Ennen inseminaatiota ultrattiin munasolut ja siellä olikin ylläri vasemmalla puolella. Yks 25 (!!!!!) millinen ja toinen 18mm folli. Irtoavat kuulemma vielä tän iltapäivän aikana. Limakalvokin oli venähtäny 14 milliseksi. Sitten sörkittiin ja törkittiin se ankka (vai mikä se nyt oli) paikalleen ja eihän se miltään kivalta tuntunut, sitten ootin siinä jalat levällään että millonka se tunkee sen katetrin sisuksiin ihan paniikissa. Kunnes lääkäri sanoi katetrin olevan jo sisällä ja että hän parhaillaan ruiskuttaa kohtuun niitä 50 miljoonaa suoraan eteenpäin ryntäilevää uimaria. Ihan helppo toimenpide siis .
Kysyin lääkäriltä siitä että eihän sen inssin jälkeen tarvitse makoilla selällään siinä huoneessa tai ylipäätään niin sanoi että voin vaikka nousta suoraan pois pediltä ja lähteä vaikka ilman housuja hyppimään trampoliinilla eikä ne siittiöt sieltä ulos tule! :D Sillä miehellä on kyllä ihan loistava huumorintaju, saa aina unohtamaan kokonaan sen että tässä sitä maataan selällään ja tutkitaan sun tavaraa.
Nyt sitten parit tuki-Pregnylit nahkaan seuraavan viikon aikana ja sitten huhtikuun alussa päästään testailemaan. Toivottavasti.

1 kommentti:

Jadekivi kirjoitti...

Oho, sieltähän voi tulla ihan tuplapotti! Kärsivällisyyttä piinapäiviin!

Meidänkin lekuri tuntuu olevan huumorimiehiä, ja olenkin jo kovasti kiintynyt ko. herraan. Ihan mahtava tyyppi, ja koenkin todella tärkeäksi että lääkärin kanssa synkkaa. Kyllä tässä niin arkojen asioiden parissa painitaan.