maanantai 28. maaliskuuta 2011

Mitä helevet.....

Nytköhän tää piina on sitten jo ohitse? Olishan sitä jo kp 22 ja pp 8 tänään. Illalla nukkumaan mennessä vessareissulla satuin jostain syystä vilasemaan paperia ja siinä se oli. Ruskeanpunainen läntti. Ei paljoa naurattanut eikä kyllä nukuttanutkaan enää.

Nyt vielä ei ole lisää mitään näkynyt mutta eipä tuo kellokaan vielä kovin paljoa ole... 

Voi helvetin helvetti.

3 kommenttia:

realisti kirjoitti...

Tosta testailusta tai testailemattomuudesta. Mulle sanottiin että testi tehdään ja piste. Tulos ilmoitetaan hoitajalle perjantaina oli se sitten plussa tai miinus.

Sulla ei ollu lugeja ilmeisesti käytössä mutta mulla on... Jos tulee plussa niin tapaavat jatkaa niitä vielä muutaman viikon varmuuden vuoksi vaikka ei niiden tehosta kovin yksiselitteistä tulosta ole.

TSEMPPIÄ!!! Niin toivon sulle plussaa... sellasta oikeen kirkkaan pinkertävän tai sinisen väristä. ;)

Verona kirjoitti...

Voi ei. Alkoiko sun kierto kunnolla vai menikö säikäytyksellä ohi?

Elina kirjoitti...

Verona, vielä ei oo vuotanut sen maanantaisen säikäytyksen jälkeen lisää. Sitä odotellessa... Toivotaan kuitenkin ennemmin sitä plussaa sit kun joskus uskallan testata :D

Realisti, mulle lääkäri sano että voi testata maanantaina mutta koska kierto yleensä venähtää tuosta tuki-Pregnylistä jonkin verran niin voi testailla vasta myöhemminkin. Kunhan ilmottaa klinikalle vastauksen oli se sit mikä hyvänsä.