keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Ylös alas

Ei ole näköjään mitenkään päin hyvä tällä rouvalla. Kun vatsaa vihloo niin vituttaa, ja kun sitä ei vihlo niin vituttaa vielä enemmän. On se helppoa.
Sain tänään taas kerran kuulla kun puhuin tuttavani kanssa sen saman, iänikuisen "et sinä voi ymmärtää kun ei sinulla ole lapsia". En oo ihan varma, mut olettasin että savu nous aika näyttävästi korvista. Ja jollei tämä riittäny niin erehdyin lukemaan teksti-tv:ltä uutisen "Aborttia käytetään lähes ehkäisykeinona", vuonna 2009 270:lle naiselle on tehty jo neljäs abortti! Mikä ihme näitä naisia vaivaa? Luulis että hieman miellyttävämpi ehkäisykeino on käyttää kortsua tai sitten napsia pillereitä tai mitä muuta tahansa.Tähän väliin täytyy myöntää että en itsekkään turhan tarkka nuorempana siitä tavarasta ollut mutta sen verran tajusin sentään että en kiehnännyt äijien kanssa ilman ehkäsyä. Ja juu, eihän mikään ehkäsykeino oo sataprosenttinen mutta aika paska tuuri saa olla jos esim. pillerit pettää neljä kertaa elämän aikana.
Menipähän taas aiheen vierestä. No eipä kai sillä niin väliä, vitutus kai tässä aiheena oli ja se varmaan tuli ihan selväks :D
Josko sitä kellistäs tuon ukon petiin ja varmistelis inssiä niin ehkä se ketutuskin siitä häipyy.

Ei kommentteja: