sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Hullu!

Kyllä sitä ihminen on typerä. Kaupassa käydessä oli pakko ostaa halppistestejä että jos sieltä tuleekin nytten nega. Mieskin pyöritteli päätään vaikka luulis että tässä kuuden vuoden aikana se ois sentään oppinu että tältä naiselta muutama ruuvi on ehkä vuosien varrella tipahtanut...
Kaupasta puolittain juosten kotiin ja vessaan, no. Plussahan se. Pirun vahva viiva, ei mikään haamun tapainenkaan. Voi kun helpotti.Hetkeks.

Tuhruakaan ei ole nyt tullut pariin päivään ja toivottavasti pysyykin näin. Pelkkää kirkasta valkkaria... Tissit on välillä ihan normit ja välillä neuloja täynnä edelleenkin. Kissat tulee syliin ja yrittävät puskea jostain syystä aina etumusta, tuntuu aika veemäiseltä mutta en raski ikinä niitä poiskaan ajaa. Parin viikon päästä täytyy varmaan muutamalle läheiselle jo avautua tilanteesta kun olis eräs keikka tiedossa enkäpä ehkä jaksa lähteä sinne... JOS siis kaikki menee hyvin, ja sitähän tässä toivotaan!

3 kommenttia:

Ymmyrkäinen kirjoitti...

Sä mikän hullu ole :-) Ymmärrän todella hyvin että haluat tarkistaa tilannetta. Mun tekis kanssa mieli, mutta koitan nyt malttaa mieleni torstaille asti.

Sä olit ton postannu sunnuntaina - mitä nyt kuuluu?
(Kauhee kun mä olen niin utelias, mutta kun tiedän näiden päivien olevan sairaan pitkiä, uskon että mielessä ehtii pyöriä kaikenlaista.)

Tsemppiä!

Elina kirjoitti...

Viime yö meni taas vähän heitellen. Kävin yöllä vessassa ja bongasin ruskeeta tuhrua ja sitten olevinaan kuvittelin vaikka mitä kipuja.

Nyt aamulla ei kuitenkaan näkynyt enää mitään tuhrua, toivotaan että näin säilyykin :)

Kirppu kirjoitti...

Puusk, toivotaan, että tuhruttelut pysyvät poissa! Ihan liian jännää!

Tsemppiä!

-Kirppu