tiistai 3. toukokuuta 2011

Neuvolaa odotellessa

Huomenna olisi eka neuvolakäynti. Suoraan sanottuna en hirveesti odota kyllä koko käyntiä. Haluaisin vaan ajan sille neuvolalääkärille jotta pääsisi kurkkimaan onko tuolla sisuksissa elämää.

Aloitin vaihteeksi työtkin ja ensimmäisen työpäivän jälkeen kotiin kävellessä vihlaisut alavatsalla oli aika törkeän kovat, yritän aina rauhoitella itseäni että kerran vuotoa ei tule niin pieni se siellä vaan raivaa tilaa itselleen. Heikkoa oloa ei ole vielä tällä viikolla esiintynyt, viime viikolla hävisin kerran tuijotuskilpailun pöntön kanssa. 

Toivottavasti tässä kaupungissa on useampi eri neuvolalääkäri, viimeisimmästä kerrasta jäi nimittäin niin "hyvät" kokemukset että jos neuvolalääkäri osoittautuu samaksi aion kieltäytyä hänen tekemästä ultrasta ja vaatia toista lääkäriä. Viimeksihän reilu vuosi sitten viikolla 10 lääkäri aloittaa koko käynnin sillä että kertoo oman mielipiteensä että hänestä on ihan turha juosta neuvolassa ennen viikkoa 12 kun suurin osa raskauksista keskeytyy viikolla 8. Ultratessaan ja huomatessaan ettei sykettä näy kertoi miten flunssa joka minulla sillä hetkellä oli, oli todennäköisesti yksi syy keskenmenoon ja miksi minun oli pitänyt se hankkia (Siis mitä vittua oikeasti? En ole kyllä ennen kuullut että varsinkaan kuumeeton flunssa aiheuttaisi keskenmenoja ja harvempi kai niitä tarkoituksella hankkii itselleen..). Ultran jälkeen lääkäri kertoi että minun pitää lähteä keskussairaalaan ja voisin mennä sinne vaikka bussilla kun kerroin että autoa ei ole käytössä. Lähetettä sairaalaan kirjottaessa lääkäri juoksi sata kertaa juomassa vettä toisessa huoneessa ja köhimässä kun ne tutkimuksessa käytetyt hanskat häntä niin kovasti yskityttää (arvatkaa kiinnostiko hänen yskänsä siinä vaiheessa?). Kokonaisuudessaan oli niin vittupää lääkäri että en ikinä koskaan milloinkaan halua edes tavata kyseistä henkilöä enää. Nimihän tietenkään ei jäänyt mieleen, toivottavasti neuvolan tiedoissa olisi se jotta voin kertoa jo valmiiksi että kyseisen henkilön luo en mene.

Ahdistuksen kourissa huomista odottaen....

1 kommentti:

Eina kirjoitti...

Toivotaan tosiaan että pääset jollekkin toiselle lääkärille! En oikein löydä mitään hyvin kuvaavaa sanaa tuolle millaista kohtelua olet viimeksi joutunut lääkäriltä kokemaan :( Hiiteen tuollaset!