lauantai 25. syyskuuta 2010

Onnettomat munat

No eihän siellä näkyny yhden yhtä suurempaa johtofollia. Samanlaista huttua vissiin kaikki munat... Voi vittu. En tiedä itkiskö vai naurasko.
Jatketaan tolla samalla annostuksella tiistaihin asti ja sit ultrataan uudestaan. Ai kun kiva, just kun pääsin sanomaan kuin kiva musta on ravata tuolla junailemassa halki Suomen koko ajan. En saanut ees omalle lääkärille aikaa ja tuo nainen jolla tänään aika oli, oli kyllä pirun yrmy! Ei puhunut oikein mitään, ja vaikka kuin kyseli että mitenkäs se limakalvon paksuus niin ei! Vastausta ei tullu muuta kun että oikein hyvältä se limakalvo näyttää, ois nyt kertonu ne millit niin ei ahdistas ees ihan niin paljon. Eikä se Yrmy puhunu muutenkaan mitään, lykkäs ultra-anturinkin (vai mikä se nyt on...) sisään ihan yllärinä   Nyt pohdinkin kehtaanko soittaa klinikalle että haluun jollekkin muulle kun Yrmylle sen ajan, että ei noi kemiat oikein kohdannu, vai antasko vielä toisen mahdollisuuden.. Jos se vaikka viikonloppuna oppis puhumaan?
Perse! Epätoivo iskee tasasin väliajoin, että ei ne siitä tiistaihin mennessä mihinkään kasva ja sitten toisaalta välillä tuntuu siltä että kyllähän ne voikin kasvaa, kai????
Mutta nyt päivän paras vitsi. Menin ostamaan tota niin paljon kohuttua Reindeer Spotting-dvd:tä. En sit löytänyt sitä mistään kaupassa ja kävin kysäsemässä ja myyjä pisti jonkun harjottelijapojan etsimään sen mulle. Poika kiikutti sen sieltä hyllystä sekunnissa tiskille, kävin maksamaan sitä niin myyjä kysy papereita... Ei oikein ajatus juossu, niin kysäsin eka et ei kai se nyt niin kallis oo et menee yli 50euron ja tarttee paperit esittää? Myyjä siihen että ei toki, mutta kun tämä on K18-elokuva ja sinä et oikein näytä täysi-ikäiseltä.... Kaipa se kohteliaisuutena pitää ottaa, myyjätytöllä tosin kävi oma naama vähän punoittamaan kun katteli mun ajokorttia.....
Palataanhan asiaan viimestään tiistaina, ja kaikki munankasvatusloitsut tähän suuntaan! :)

Ei kommentteja: