maanantai 18. kesäkuuta 2012

Kokeita.

Tänään napsahti kotiin kirje. Tai kirjeet. Sekä minulle että miehelle. 

"Ohessa aika laboratorioon, verikokeita varten. Verikokeista selvitetään sinun kromosomistosi. Koe otetaan, koska vaimollasi on ollut toistuvia keskenmenoja."

"Ohessa aika laboratorioon, verikokeita varten. Verikokeilla pyrimme selvittämään, löytyykö syytä toistuville keskenmenoille."

On se muuten saatanan hienoa kuulua siihen 0,4-1% ryhmään jotka on tuomittuja kantamaan tätä TOISTUVA KESKENMENO-leimaa.

http://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_artikkeli=dlk00176

Vieläkään se romahdus ei ole tullut. Töissä on välillä hetkiä kun tuntuu ettei happi kulje kun niin ahdistaa. Voi hevonvitunperkele.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin olen jotakuinkin kuulunut tuohon pieneen prosenttimäärään...yhteensä minulla 3 keskenmenoa, joiden välissä yksi hyvin sujunut raskaus(ainoa tosin, jossa söin foolihappoa ja primaspania).

Meillä kaksi keskenmenoa, joita ei tietenkään tutkittu, sitten hyvin sujunut raskaus, jonka jälkeen 2,5v sekundaarista lapsettomuutto mm. 4. ICSI hoitoineen(yksi keskenmeno). Nyt olen raskaana ja jos tämä raskauskin keskeytyy, pyydän ehdottomasti pääsyä myös noihin kromosomikokeisiin.

Oletko käyttänyt foolihappoa ja/tai primaspania raskauksissa?

Kovasti tsemppiä teille!!

-Annika

Elina kirjoitti...

Kiitos Annika!

Foolihappoa ollaan käytetty kaikissa raskauksissa (ja niitä yrittäessä) ja Primaspankin oli käytössä nyt viimeisimmässä raskaudessa. Ehkä joskus vielä jokin syy löytyy. Toivottavasti ennemmin tukostaipumus kuin joku kromosomihäiriö.