torstai 7. kesäkuuta 2012

Kaavittu, revitty, loppu.

Kaavinta tehty. Päin persettähän sekin meni. Ei paljoa yllättänyt. Eli kun imemällä olisi pitänyt saada tavara ulos, ei se lähtenytkään. Vedeltiin sitten ympäri kohtua niin että kohtu on nyt sisäpuolelta kuulemma periaatteessa täysin avohaavalla. Ja lisäksi sen jälkeen olen vuotanut ihan helvetisti.

Tänä aamuna hulahti taas siteen, housujen ja pyyhkeen läpi niin että sohvakin oli veressä. Ultrasivat ja tämäkin kuulemma on täysin normaalia. Lievään tulehdukseen määräsivät jo kolmet eri antibiootit. 

Jälkitarkastus kuun lopussa yksityisellä. Saappa nähdä mitä "kivaa" siellä löytyy. Ultrassahan lääkäri kertoi että oikeassa munasarjassa on 4x5cm kysta. 

En oikeasti tiedä onko minusta lähtemään tähän hommaan enää ikinä. Täytyy nyt miettiä omaa terveyttäänkin. Mieskin sanoi että ei hän todellakaan mitään lasta halua jos minua ei ole olemassa. Jos tämä minulle on ollut raskasta niin mies on ollut kyllä ihan äärirajoilla. Pelännyt niin hirveästi sen puolesta että miten minullekkin tässä käy.

Hyvää jatkoa kaikille, toivottavasti teidän tiet löytää vähän eri raiteet kuin tämän mihin meidän tiemme kulki. Käyn varmaan kurkkimassa mitä kaikille kuuluu aina välillä, vaikka myönnetään että ei ne plussat vieläkään saa riemua repeämään rinnassa. Voi olla että joskus palaan kirjoittelemaankin, varmaankin vain vähän eri aiheesta kuin tähän asti.


Ei kommentteja: