keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Ihana inssi?

Jaahans, sitä on vaan muutama viikko kulunut "lopetuksesta". Jostain syystä oli pakko tulla tänne kirjottelemaan mitä kaikkea täällä tällä hetkellä tapahtuu.
Eli edellinen hoito oli vielä ovulaation induktio, joissa kasvatus Puregonilla kesti pirun kauan (muistaakseni tökkäsin sen nahkaani 19kertaa ennen Pregnyliä) että lääkäri haluaa vaihtaa lääkettä tuohon Menopuriin. Ja tadaa! Vaihdetaan induktiot inssiin, vaikka miehen simpoissa ei vikaa olekkaan. Viimeisimmässä hoidossa oli tukilääkityksenä Pregnyl 2500yksikköä, neljäntenä ja kahdeksantena päivänä ovulaatiosta. Pidensi reilusti ainakin loppukiertoa. Ensimmäiset tuherrukset tuli pp 13, ja vuoto alkoi reilummin vasta pp(?)19. Tuossa vaiheessa ei kyllä paljoa enää piinailtu vaan toivosta oltiin jo luovuttu tuhruttelujen takia.
Nyt siis edessä on reilu kuukauden tauko, syön Primolutit kp 15-24 ja odottelen sitten vuotoa josta lähdetään inssiin. Pitäisi käydä tartuntatautien poliklinikalla utelemassa josko saisi sitä kautta hoidettua miehelle ja itselle lähetteen HIV- ja hepatiitti-testeihin. Ja toi B-hepatiitti pitäis kai testata jotenkin kaksi kertaa. Ainakin niin lääkäri klinikalla selitti kun puhuttiin puhelimessa.
Kellään kokemusta Menopurista? Onko se piikitys paljon hankalampaa kuin tuon Puregonin tai Pregnylin? Ja tuleeko siinä Menopurin paketissa joku neula vai millä sitä törkitään nahkaan? Lääkäri käski kysyä apteekista josko sieltä neulat saisin, ettei tarvitsisi sen takia reissata klinikalle asti.... Mutta kerran kun kysäisin tuota apteekista niin ei niillä ole kun 2ml ruiskuja ja siihen jotain neuloja tasan yhdenlaisia... Pitänee selvitellä vielä sekin.

Ei kommentteja: