sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Ajatuksia

Kyllä menee hermot ton facebookin kanssa. Siellä tulee joka päivä joltain "jipii jipii oon raskaana, kusin just tikkuun ja se näytti positiivista" tai vastaavasti "tässä nyt on tällästa ja tällasta limaa lentäny viimesen päivän aikana, nyt tuli tällästa limaa, ehkä mä synnytän kohta". Voi pyhä perse! Ei kai sinne nyt kaikesta tarvii avautua? Tällaset tapaukset kyl lähtee saman tien uutisvirrasta piiloon.
Sain jopa julkisella puolella teetettyä ilmatteeks noi HIV- ja hepatiittitestit. Säästöä sentään jossakin asiassa. Jäin TAAS työttömäks ja liiton päivärahojakaan ei taida olla jäljellä kun sellaset mukavat 40päivää. Noh, ens viikollahan se menopur vasta pitää ostaa Toivotaan että kierto osuu niin että lääkärikäynnit tulee vasta tuonne maaliskuun alkuun, meillä kun ei ole hirveästi tuota lähisukua tms. joilta lainaillakkaan voi. Tai esim. mun äiti on sitä mieltä että turhaan näihin hoitoihin rahoja käyttää, ilman niitäkin se kuulemma onnistuu kunhan vaan yrittää...
Jännitti ihan äärettömän paljon käydä hakemassa tulokset noista testeistä, vaikka ei kyllä ollu mitään oletusta että niistä jotain olis löytynyt. Alotan Primolutin napsimisen todennäkösesti keskiviikkona, oli sen verran outo tuo viimosin vuoto että aika arvailujen varaan se ensimmäinen kiertopäivä jäi. Nyt vaan positiivisia aatoksia, josko se olis jo meidän vuoro onnistua!

Ei kommentteja: