tiistai 25. toukokuuta 2010

Uutta putkeen

Tänä aamuna menkat päätti sitten alkaa ihan kunnolla. Huomenna uudelleen Femareita nappailemaan ja sitten Puregonia tökkimään, ensi viikolla eka seurantaultra.
Olo olikin mitä loistavin sen kuulemiseen tänä aamuna että eräs kaveri hehkutti mulle että heille tulee miehensä kanssa lapsi. Tämä kaveri vielä tietää tasan tarkkaan meidän hoidoista, yrittämisestä ja keskenmenosta. Ottaa päähän vaan tavattomasti miten se onkin tuo raskautuminen joillekkin niin perkeleen helppoa! Tämäkin kaveri on miehensä kanssa tuntenut jo 3kk, että kyllähän se lapsen aika jo onkin. Tämä sama kaveri ilmoitti että minulla ei ole mitään oikeutta olla katkera toisille heidän raskautumisistaan... Tiedän tiedän että se että muut saavat lapsia ei ole minulta pois, mutta kyllähän minä perkele saan olla katkera jos minusta siltä tuntuu! Samalla tavalla tunsin oloni kun vuoden alussa katselin "raskaana"-tekstiä testissä jotenkin syylliseksi. Että miksi meillä onnistui ensimmäisellä yrityksellä ja tosi monta muuta ihanaa pariskuntaa ei ole onnistunut vuosienkaan jälkeen.
Täällä tuleekin varmaan pidettyä hiljaiseloa pari viikkoa. En halua taas kirjotella ylös kaikkia mahdollisia oireita tai oireettomuutta. Otetaan vastaan vaan kaikki mitä on tulossa!
Ja loppuun vielä hieman angstailua

The only thing I ever wanted, the only thing I ever needed
is my own way - I gotta have it all
I don't want your opinion, I don't need your ideas
stay the fuck out of my face, stay away from me
I am my own god - I do as I please
Pain-Shut Your Mouth

Ei kommentteja: