lauantai 22. toukokuuta 2010

Testien suurkuluttaja

Eli testailin keskiviikkona aamulla (pp12) negan herkällä testillä, tänään päivällä elikkäs pp14 ihan puhdas nega.
Soittelin klinikalle sitten jotta mitäs nyt, siellä oli joku uusi hoitaja jota en ole edes tavannut ja sanoi että eipä siinä kyllä sitten oikeastaan ole varmaan mitään ihmeteltävää jos puhtaasti negaa on näyttänyt. Samassa lauseessa totesi kuitenkin että lääkärisi on laittanut tänne testauspäiväksi sunnuntain. Maanantaina käski soitella uudestaan jos ei vuoto ole alkanut.
Toivo elää vielä plussasta, mutta onkohan se nyt edes mahdollista? Kuitenkin tänään tuli se tasan kaksi viikkoa Pregnylin tuikkaamisesta ja jos herkällä testillä ei mitään näytä niin millähän todennäköisyydellä se siitä pärähtäisi plussaksi parissa päivässä...
Ottaa kyllä niin paljon aivoon että voi hemmetti. Menkkakipuja on ollut nyt jo viikon ajan, keskiviikkona mies sai käydä hakemassa minut vessasta kun en pystynyt liikkumaan lainkaan kun vatsa kramppasi niin pahasti. Kai sitä sitten on niin onnesta soikeena niistä "oiresta" mitä itsessään kuvittelee että vuoto pysyttelee poissa jo sen takia... Tulis nyt sit jo jos on tullakseen että ehtii vielä ennen klinikan kesätaukoa uutta yritystä laittamaan.
Huomennakaan jos ei vuoto ala, niin kai se on taas mentävä apteekista testejä hakemaan, mahtaa ne jo ihmetellä että onko tuo eukko ihan sekaisin!

Ei kommentteja: