keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Inssi nro. 5

Tissit on ollut hullun kipeät jo viikon verran ja luulin että nyt kyllä inssi myöhästyi ja solu on lähtenyt jo liikkeelle, vaan eipä ollutkaan.

Eli siellähän pötkötteli oikealla ainakin kaksi yli 20mm solua, toinen taisi olla 24mm ja toinen 21mm. Vasenta puolta ei tarkemmin mittailtu, mutta sielläkin kuulemma oli muutama potentiaalinen. Aika riskillä nyt kuulemma mennään, mutta on sitten paremmat mahdollisuudet onnistuakkin. Kotiin tulomatkalla tais jotain alkaa tapahtua tuolla oikealla kun oon nyt ollu aika hiton kipeä, vai liekkö sitten siitä ronkkimisesta kun katetri ei taas meinannut ihan ekalla nykäsyllä löytää perille.Tiedäppä häntä.

Voi että mä niin toivon ja pidän täällä varpaitakin ristissä että onnistuttaisiin nyt. Yritän pitää jalat maan tasalla ettei tule parin viikon päästä pettymystä (ihan kun sitä ei silti romahtaisi). Vähän vaikeampi homma kun meinaa tuo pää lähteä liitämään pilvissä ja haaveilee jo kaksosista... :D Kyllä sitä ihminen on pölhö!

Ja tukena toimii tälläkin kertaa Pregnyl 2500IU x 2. Lugeja aletaan työntää tavaraan sitten jos onnistutaan sen pari kertaa päivässä, ja tässä tapauksessa käytetään myöskin Primaspania. Mutta en uskalla edes ajatella vielä noin hienoa lopputulosta...

Ja ihan unohtui, 49miljoonaa uijaa lähti tavoittelemaan pääpalkintoa :)

1 kommentti:

ymmyrkäinen kirjoitti...

Mahtavaa! Pidän kaikkia peukkuja ja varpaita pystyssä :-) Sä kuulostat optimistiselta ja hyvinvoivalta, ihana asia.
Nyt vain rauhallista hengittelyä.... heh, joo, helppo täältä sanoa.
Aurinkoa ja parasta mahdollista tulosta toivon sydämeni pohjasta.