maanantai 13. kesäkuuta 2011

Tarkastelua

Tänään oli kauan odotettu jälkitarkastus. Ja tintididiididii!!! Värkki voi hyvin :D

No juu, ei se lääkäri ehkä ihan noilla sanoilla sitä ilmaissut. Verikokeessa kävin hcg-arvoa mittauttamassa reilu viikko sitten, mutta tulosta ei ikinä saatu koska terveyskeskus hävitti sen näytteen. Ultrassa kaikki oli kunnossa, ei raskausmateriaalia ja limakalvokin ohentunut ja oli vain 4mm. Olen viettänyt muutamia unettomia öitä sillä yksi tuttavani pelotteli minua joskus sillä että munasoluni loppuisi pian koska ollaan käyty näissä hormoniavusteisissa hoidoissa.. Kysyin lääkäriltä sitä että mitenkä asia on, niin lääkäri kertoi että siitä ei ole vaaraa ainakaan seuraavaan 15 vuoteen minun kohdalla. Eli jotain hyvääkin siis :) Pco ei ole kyllä mihinkään suuntaan parantunut/huonontunut. Munarakkuloita näkyi molemmilla puolilla noin 15kpl.

Puhuttiin jatkostakin, ivf:stä yms. Meidän ei kuulemma kannata ainakaan ivf:ää suunnitella, sillä pienillä hormoniannoksilla saadaan yleensä se 1-2 solua, ja jos annosta nostettaisiin yhtään isommaksi lääkärini sanoi että on erittäin todennäköistä että soluja kasvaisi ainakin se 50kpl ja sen jälkeen oltaisiin sairaalassa. Saappa nähdä mitä se syksy tuo tullessaan, mutta nyt alkaa "vauvantekoloma". Spontaania seksiä ilman ovulaatiotestejä ja kalenterin kyttäystä... Jee!!!!!! ;)

2 kommenttia:

Annika kirjoitti...

Hyvä että kaikki oli kunnossa! Itselläni ei mitään jälkitarkastusta ollut ja vähän huolestuttaa.

Onko sulla alkanut jo menkat kaavinnan jälkeen? Mulla tulee torstaina 6 viikkoa täyteen, eikä ole vielä alkanut. Käy tietty mielessä että mitäs jos olis käynyt onnellisesti, mutta tottakai ne menkat sieltä alkaa, kuten ne on alkaneet kaikkina näinä vuosina.

Elina kirjoitti...

Ei mulla oma kierto toimi (yleensä) ollenkaan ilman Tero- tai Primoluteja... Eli ei oo näkyny. Lääkärikin sanoi että saan vedellä Primolutit sitten kun siltä tuntuu. Ja vielä en ainakaan kaipaa menkkoja sitten yhtään! :)