torstai 16. kesäkuuta 2011

Loma

Selailin tuossa seuraamiani blogeja ja totesin että oikeastaan kaikki seurattavat ovat raskaana. Alkoi ehkä semisti ahdistaa..

Ja sitten selailin muita blogeja joita käyn silloin tällöin katselemassa ja kävi vituttamaan. Nillitys kaikesta mahdollisesta "vaivasta", esim. siitä että ei voikkaan vetää pers'kännejä juhannuksena. Joo, muakin ottais varmaan tosi paljon otsalohkoon olla raskaana ja kun ei voiskaan ryypätä... Prkl.

Siksipä päätinkin, että koska omat hoidotkin lomailee ties kuin kauan lähden lomalle minäkin ja sitä myötä tämä blogikin. 

Mukavaa kesää kaikille ( paitsi niille nillittäjille ;) ) !!!! :D

EDIT: Ja ettei kukaan nyt suotta pahoita mieltään, niin jos nämä "nillittäjät" olisi sellaisia joiden blogeja seurailen enemmänkin niin kommentoisin kyllä suoraan että nytkyllävituttaanääsuntekstisminähäivyntakavasemmalle-litanian. Elekee ottako niin herkästi :)

5 kommenttia:

Eina kirjoitti...

Hyvää lomaa Elina myös sinulle. Toivottavasti saat kerättyä voimia seuraavia koitoksia varten! Tsemppiä oikein kovasti. *hali*

Heli kirjoitti...

Kävitkö mun blogissa? Jos kävit, niin toivottavasti et käsittäny väärin. En mä nillitä, etten sais ryypiskellä Juhannuksena, vaan sukulainen niin tekee.

Annika kirjoitti...

Mulla kans suurimmassa osasssa seuraamistani blogeista ollaan raskaana. Ja kieltämättä vähän korventaa ajatus. Jotkut ovat jopa suunnilleen samoilla viikoilla, kuin mitä minunkin olisi pitänyt olla. :( Jatkuva muistutus siitä mitä minullakin kuuluisi olla. :( Eikä kuitenkaan pysty olemaan seuraamatta. Pakko käydä välillä kurkkaamassa.

Hyvää kesää! Nautitaanhan kesästä kumpikin!

vaahtis81 kirjoitti...

Hyvää lomaa sinulle! Toivottavasti pääset rentoutumaan kunnolla ja nauttimaan kauniista kesästä :)

Yrittäjä / Pessimisti kirjoitti...

No meittin bloginkuvotus ei ainakaan pitäisi aiheuttaa kateutta tai katkeruutta. Kalkkiviivoilla kaahitaan edelleen...

Puhdas 0 plussatestien määränä... IVF suunnitteluaika varattuna... elokuulle....