torstai 19. elokuuta 2010

Sairastelua ja kp16?

Meni mönkään tämä elokuun alun hoito sitten ihan kunnolla. Sairastuin keuhkokuumeeseen ja makasin sairaalassa melkein pari viikkoa tipan jatkona...
Noh, nyt sitten on saatu lupa lääkäriltä vaikka vielä antibiootteja yms. syönkin aloittaa myöskin terolut-kuuri (joka alkoikin eilen) jotta saadaan se vuoto tulemaan ja pääsee tökkimään mahanahkaan taas Puregonilla reikiä.
Tämä onkin viimeinen ovulaation induktio meillä ja jännittäähän se että kuinka käy. Kaava on tällä kertaa vähän erilainen, Femareita ei napsita ollenkaan vaan kp 5 lähden tökkäilemään Puregonia... Kelaltakin tuli osaltaan helpottavaa postia, lääkekatto täynnä! Jei! Loppuvuosi mennään sitten halvalla lääkkeiden osalta, toivottavasti kuitenkin tuo jääkaapissa nököttävä Puregon-paketti olisi viimeinen minkä tarvitsee.
Viikko viikolta lähestyvä laskettu aika jännittää jo valmiiksi kovasti, että mitenhän sen kestää... No, se on sen ajan murhe. Nyt vielä keskitytään tästä keuhkopöpöstä paranemiseen ja mietitään muita juttuja myöhemmin.

Ei kommentteja: